nl

Excursies & Workshops 
Ten huize B&B MADOLI

EXCURSIE : WANDELEN MET EEN GIDS

Waarom op stap met een gids ?

1. Met een gids hoeft u uiteraard niet zelf te de weg te zoeken, en komt u op plaatsen waar de doorsnee wandelaar niet meteen zijn voeten zet.
Gezien mijn kookactiviteiten in B&B "Madoli" is Fanzel de ideale uitvalsbasis te voet, maar ook wandelen in de regio Resteigne, rond het kasteel van Modave, in het domein van Hampteau of een tochtje met de wagen naar diverse biotopen behoren tot de mogelijkheden !

2. Geert, alias Kleine Burgemeester heeft een opleiding gevolgd, en na diverse stages & een examen in het bezit van een getuigschrift en badge "natuurgids.

3. De informatie tijdens de wandeling is laagdrempelig, dus u wordt niet overdonderd met opsommingen & feiten. We laten ons vooral inspireren en verrassen door de natuur zelf.
Het Zuiden van België heeft zijn eigen geschiedenis, we staan ook even stil bij WOII, het industriële verleden en de regionale aspecten van Wallonië.

4. De excursies kunnen voorafgegaan (of gevolgd) worden door een korte theoretische inleiding.
Daarbij kunnen thema's gekozen als "Vogels kijken voor beginners", "Initiatie kriebelbeestjes" of een presentatie over onze nachtvogels, de uilen.

5. In de week nà de excursie ontvangt u mailgewijs een verslag, met beeldmateriaal & de (definitieve) namen van de waargenomen soorten.

WORKSHOP : BIERDEGUSTATIE

Wie graag nog een activiteit wil, kan opteren voor "Something completely different" !
We kunnen een duik nemen in de wondere wereld van ons Belgisch bier (mét degustatie & blindproeverij, uw gids heeft een brouwersdiploma op zak alsook de opleiding gevolgd "Biercultuurambassadeur").

WORKSHOP : MUZIEK

We gaan op zoek naar de roots van de popmuziek in "The story of the Blues".
In de herfst kunnen er ook thema's aan bod komen als "The Beatles", "The Rolling Stones" of "Covers & Originals". Dit alles met het nodige geluid -en beeldmateriaal.

Hieronder kan je de formules & tarieven terugvinden. Activiteiten & workshops moeten uiteraard vooraf worden gereserveerd.

Graag tot binnenkort, 

uw kleine burgemeester,

Geert

Reserveren kan :
via mail : Geert.Burgemeester@gmail.com 
via GSM 0032 473 95 78 64