MENU van 9/6 tot 22/6/2021

Voorgerechten

- Salade met kroketten van scampi, gember, look en vleugje chilipeper : 11 euro
- Carpaccio van Iers Bullet-rund met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
Minestrone van selder, tuinbonen, courgette, venkel & risottorijst (veggie)  : 11 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
- Doro Wat : Ethiopische stoofschotel van kip met berberé (pittig kruidenmengsel) met rijst : 23 euro
- Met gehakt gevulde paprika orecchiette pugliesi met saus van schapenkaas : 23 euro
- Met tofu gevulde paprika orecchiette pugliesi met saus van schapenkaas (veggie) : 23 euro

Nagerechten

- Symphony van kleine nagerechtjes : 6 euro
- Gestoofde peer met chocoladesaus : 6 euro

MENU van 23/6 tot 6/7/2021

Voorgerechten

- Kippenlevertjes in een sherryjasje : 11 euro
- Carpaccio van Iers Bullet-rund met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
-
Knoflooksoep met witte druiven : 11 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
- Huisgerookte forel met gebakken aardappelen, pimientos del pequillo, amandelsaus : 23 euro
- Moros y christianos : Witte rijstschotel met groenten en zwarte ogen bonen & serranoham : 23 euro
- Moros y christianos : Witte rijstschotel met groenten en zwarte ogen bonen & groenteburger (veggie) : 23 euro

Nagerechten

- Sabayon van Duvel : 6 euro
- Abrikozen uit de oven met vanille-ijs : 6 euro

MENU van 7/7 tot 20/7/2021

Voorgerechten

- Rijstsalade met garnalen & fijne groenten : 11 euro
- Carpaccio van Iers Bullet-rund met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
-
Gevuld brood op zijn Grieks : Fetakaas, tomaat, olijven & tomaten (veggie) : 11 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
- Rundergoulash met ui, look, paprika & aardappelen : 23 euro
- Kabeljauwhaasje met aardappelgratin & spinazie met gember in de room : 23 euro
- Tofu met aardappelgratin & spinazie met gember in de room (veggie) : 23 euro

Nagerechten

- Aardbeienmousse : 6 euro
- Gestoofde appeltjes met kaneel & calvados, vanille-ijs : 6 euro

MENU van 21/7 tot 3/8/2021

Voorgerechten

- Salade van gebakken vis met mangochutney : 11 euro
- Carpaccio van Iers Bullet-rund met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
-
Oosters soepje met Chinese kool, broccoli & sojascheuten (veggie) : 11 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
- Indiase Runds-vindaloo met groentenrijst : 23 euro
- Indiase Eieren-vindaloo met groentenrijst (veggie) : 23 euro
- Indonesisch-Belgische Curry van lamsvlees en tomaat en witloof in bechamelsaus : 23 euro

Nagerechten

- Crème brulée met kersen : 6 euro
- Tiramisu van peperkoek & speculaas : 6 euro

MENU van 4/8 tot 18/8/2021

Voorgerechten

- Currysoep met sinaasappel en 3 scampi : 11 euro
Currysoep met sinaasappel en kikkererwten (veggie) : 11 euro 
- Carpaccio van Iers Bullet-rund met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
Flensje met St-Jacobsvruchten en appel : 11 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
- Onglet (Steak van het middenrif) van de lokale slager met béarnaise-saus, verse frieten, mayonaise "MaDoLi" en zomerse salade : 23 euro
- Groenteburger met béarnaisesaus, verse frieten, mayonaise "MaDoLi" en zomerse salade (veggie) : 23 euro
- Tagliatelle met ham & groenten en saus met paksoi : 23 euro
Tagliatelle met quorn & groenten en saus met paksoi (veggie) : 23 euro

Nagerechten

- Oosters : Ananas & banaan met kerriecaramel : 6 euro
- Belgisch : Wentelteefjes met rabarber : 6 euro