nl

MENU van 20/11 tot 04/12/2022

Voorgerechten

- Empanadas met rundsgehakt : 12 euro
- Mosselpotje (500gr) met venkel & look : 14 euro
-
Empanadas met spinazie & linzen (veggie)12 euro
- Tartaar van rundsvlees met pickles-saus :  12 euro
- Groentetartaar met pickles-saus (veggie): 12 euro

Hoofdgerechten

- Blinde vink met rode & witte kool, aardappelen & saus van St-Bernardus 12°: 25 euro
- Koolschotel met quornblokjes aardappelen & saus van St-Bernardus 12° (veggie) : 25 euro
Lasagna van de zee met koolvis, zalm & heek : 25 euro

Nagerechten

- Kaasschoteltje van Ardense kazen : 12 euro
- Banana-split met chocoladesaus : euro

MENU van 05/12 tot 23/12/2022

Voorgerechten

- Gefrituurde inktvisringen met tartaarsaus & salade : 12 euro
-
Gefrituurde ajuinringen met tartaarsaus & salade (veggie)12 euro
- Oosterse gehaktballetjes met ramen :  12 euro
- Oosterse groenteballetjes met ramen  (veggie): 12 euro

Hoofdgerechten

- Winterse lamsragout met kekererwten, wortel, bloemkool, rijst & garam masala : 27 euro
- Winterse groenteragout met kekererwten, wortel, bloemkool, rijst & garam masala (veggie) : 25 euro
Zuurkool schotel met Poolse worst, ham, spiering, aardappelen & mosterdsaus : 25 euro
Zuurkool schotel met groenten & mosterdsaus (veggie) : 23 euro
Visrolletje met spinazie, aardapppelpuree & botersaus : 27 euro
Courgetterolletje met spinazie, aardapppelpuree & botersaus (veggie) : 25 euro

Nagerechten

- Kruidige ananas met speculoos-ijs : 8 euro
- Pana cotta met mango-saus : euro

KERSTMENU MADOLI 24/12/2022

74 euro

Winters slaatje met 2 viskroketten en vinaigrette van sjalot & Hasseltse jenever
-----

Consommé van Ossenstaart met ravioli en champignons
-----

Kabeljauwhaasje in papillote met raapjes, spinazie & gember
-----

Gevulde kalkoenrollade met portosaus, savooi en kastanjepuree
-----

Biscuittaart met fruit.

MENU van 25/12 tot 30/12/2022

Voorgerechten

- Loempia met kip, zoetzure saus & rijst : 12 euro
-
Loempia met groenten, zoetzure saus & rijst (veggie)12 euro
- Mosselpotje (500gr) op Italiaanse wijze :  14 euro

Hoofdgerechten

- Lasagna met lamsgehakt, met romige champignonsaus en paprika's : 25 euro
- Lasagna met romige champignonsaus, quorngehakt en paprika's (veggie) : 20 euro
Rundervindaloo vergezeld van boontjes & wortelen, naan en yoghurt-worteldip : 27 euro
Groentevindaloo met naan en yoghurt-worteldip  (veggie) : 20 euro

Nagerechten

- Tiramisu van peperkoek & speculoos : 8 euro
- Pannenkoek met coulis van bessen & kriekbier : euro

OUDEJAARSAVOND 31/12/2022

84 euro

Kirr royal met viskroketje
-----

Mousse van gerookte sprotfilet & broccoli
-----

Soep van Gueuze & ananas met kwartelpartjes, lookbrood & bieslooksnippers
-----

Hartige boekweitpannenkoek met Noordzeegarnalen, kaas, lente-ui, met muskaatnoot gekruide spinazieblaadjes & saus op basis van bruine Lupullus 
-----

Hertenbiefstuk met krans van vijf winterse groenten, wortelstoemp
& jagerssaus met vleugje chocolade
-----

Warme appeltaart met ijs
-----

Glaasje in Hasseltse jenever opgelegde abrikozen

MENU van 01/01 tot 31/01/2023

Voorgerechten

- Terrine van St-Jabobsvruchten en Tabouleh met mousselinesaus : 12 euro
Tandoori-kippenreepjes met Romeinse sla, linzen en mousse van erwtjes : 12 euro
Tandoori-Tofu met Romeinse sla, linzen en mousse van erwtjes (veggie) : 12 euro
- Kramiektoast met lokale geitenkaas en winters slaatje (veggie) : 12 euro

Hoofdgerechten

- Ragoût van hert met jagerssaus, boontjes, appel met veenbes en stoemp van aardappel & wortel : 30 euro
Zuurkool met 3 soorten vlees op Elzasser wijze  : 25 euro
Zuurkool met 5 soorten groenten & quorn op Elzasser wijze (veggie) : 23 euro
- Zarzuela van mosselen, ui, paprika, tomaat, witte wijn, witvis, schelpjes, saffraan & pasta (vanaf 2 personen) : 27 euro
Zarzuela van quorn, ui, paprika, tomaat, witte wijn, saffraan & pasta (veggie) : 25 euro

Nagerechten

- Millefeuille van speculoos, peperkoek, Oud-Brugge kaas en coulis van bessen : 8 euro
- Kaasschoteltje van Ardense kazen : 12 euro

MENU van 01/02 tot 10/02/2023

Voorgerechten

- Drie St-Jacobsvruchten met saus van sjalot, tomaat en saffraan : 12 euro
Mosselpotje (500gr mosselen) met selder, ajuin en roquefortsaus : 14 euro
Lasagna met selder, ajuin, tomaat, paprika en roquefortsaus (veggie) : 12 euro

Hoofdgerechten

- Zeeduivel in spekjasje met gegrilde tomaat, spinazie met gember, stoemp van aardappel en schorseneren en ananas-saus : 30 euro
Duo van kwartel met pancetta & rozemarijn, saus van witte druiven en Japanse noedels   : 27 euro
Mexicaanse noedelschotel van bonen, tomaat, linzen, chilipeper & mais (veggie) : 25 euro
- Steak "Filet pur" met verse frietjes, roquefortsaus & winters slaatje : 27 euro

Nagerechten

- Millefeuille van chocoladekoek, speculoos & Chesterkaas : 8 euro
- Dame-blanche "Rouge & noir" : Vanille-ijs met chocoladesaus en bessencoulis : 8 euro
- Kaasschoteltje van Ardense kazen : 12 euro

VALENTIJNSMENU - van 10/02 tot 14/02/2023

(Vegetarische versie of niet-vlees-versie van dit menu verkrijgbaar)
Liever geen menu? Dan kan je kiezen uit het menu vanaf 15/02/2023

75 euro

Glas cava vergezeld van glaasje met broccoli-mousse en gerookte forel
-----

Vier kwartelpartjes met dressing van Hasseltse jenever & winters slaatje 
-----

Zeeduivel met scampi, Romesco-saus & inktvispasta
-----

Kalkoenrolletje met spinazie, bloemkoolcurry, in witbier gestoofd witloof, krielaardappelen met rozemarijn & marjolijn.
-----

Panna cotta met kaneelappelen en saus van Calvados 
-----


MENU van 15/02 tot 28/02/2023

Voorgerechten

- Portobello-champignon gevuld met hamblokjes en kaassaus gekruid met piment (All-spice) uit
Guatémala : 12 euro
4 Oesters "Rockefeller" : Gegratineerd met sjalot, spinazie, peterselie, vleugje Navarrees Pimienton-poeder & war druppeltjes Ricard : 15 euro (6 stuks - 22 euro)
Portobello-champignon gevuld met quorngehakt en kaassaus gekruid met piment (All-spice) uit
Guatémala (veggie) : 12 euro

Hoofdgerechten

- Marokkaanse tajine van visfilets, aubergine, courgette, tomaat, olijven, koriander, harissa, look en kekererwten : 25 euro
Marokkaanse groentetajine van aubergine, courgette, tomaat, olijven, koriander, harissa, look en kekererwten (veggie) : 25 euro
- Ardense cheese-baconburger met verse frietjes, tomatensausje, salade en Madoli-mayonaise : 23 euro
Groenteburger met kaas, verse frietjes, tomatensausje, salade en Madoli-mayonaise (veggie) : 23 euro

Nagerechten

- Peertjes -en bananen-karamel met vanille-ijs : 8 euro
- Zoet flensje met vijgen en vanillesaus : 8 euro
- Kaasschoteltje van Ardense kazen : 12 euro

MENU van 01/03 tot 20/03/2023

Voorgerechten

- Vroege lentesalade van Sint-Jacobsvruchten, veldsla, tomaat en Oosterse mie met sojasaus : 14 euro
Salade met gebakken witvis, scampi en mango, vinaigrette van Pater Lieven Blond : 12 euro
Salade met groentebrochette en mango, vinaigrette van Pater Lieven Blond   (veggie) : 12 euro
- Pasta met scampi (5) en pittige looksaus : 14 euro

Hoofdgerechten

- Kalfsmedaillons met jonge worteltjes, primeuraardappelen en saus op basis van rundsbouillon met lente-ui & oesterzwammen : 25 euro
Spinazieflan met jonge worteltjes, primeuraardappelen, oesterzwammen en béchamelsaus met gember (veggie) : 25 euro
- Grietfilet met prei, aardappel-andijviestoemp en romige saus met Noordzeegarnalen : 27 euro
Groenteburger met prei, aardappel-andijviestoemp, paprikamousse & romige saus met spinazie (veggie) : 25 euro

Nagerechten

- Bananenmousse met chocoladesaus : 8 euro
- Fruitsoepje met Oosterse specerijen : 8 euro
- Kaasschoteltje van Ardense kazen : 12 euro