MENU van 04/07 tot 17/07/2022
Voorgerechten
- Carpaccio van rundsvlees met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas & vinaigrette : 12 euro
- Tomaat-quorn
& salade (veggie) : 12 euro
- Tomaat-garnaal
& salade
: 12 euro
- Knolselder-appelsoep
met "Bleu de Morville" & kervel (veggie) : 12 euro
Hoofdgerechten
- Kip
op Thaise wijze met rode curry, basilicum, kokosmelk, groenten & rijst
: 25 euro
- Gepocheerde
visfilet met spinazie, tomaat uit de oven & dille-roomsaus : 25 euro
- Ardens hammetje met saus van donker bier, anijswortelen & rosti : 25 euro
- Tofu
op Thaise wijze met rode curry, basilicum, kokosmelk, groenten & rijst
(veggie) : 25 euro
- Groentebrochette
met Griekse pasta & feta-salade (veggie) : 25 euro
Nagerechten
- Kaasplankje met 4 lokale kazen : 12 euro
- Crème
brulée
: 7 euro
MENU van 18/07 tot 31/07/2022
Voorgerechten
- Carpaccio van rundsvlees met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas & vinaigrette : 12 euro
- Griekse
pasta met groenten "diabolique"
(veggie) : 12 euro
- Scampi
"diabolique"
: 12 euro
- Gevuld
brood op zijn Grieks : Halloumi, olijven & tomaten
(veggie) : 12 euro
Hoofdgerechten
- Mixed
grill (3 soortenvlees) met salade, tzatziki & aardappelsalade
: 25 euro
- Ardens hammetje met saus van donker bier, anijswortelen & rosti : 25 euro
- Groentebrochette
met salade, tzatziki & aardappelsalade
(veggie) : 25 euro
Nagerechten
- Kaasplankje met 4 lokale kazen : 12 euro
- Tiramisu
: 7 euro
MENU van 1/08 tot 14/08/2022
Voorgerechten
- Carpaccio van rundsvlees met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas & vinaigrette : 12 euro
- Mosselpotje
(500gr) met selder, ui & wortel : 14 euro
- Slaatje
van groene asperges met gebakken Halloumi & kerstomaten (veggie): 12 euro
- Gevulde
paprika uit de oven met linzen & tuinbonen
(veggie) : 12 euro
Hoofdgerechten
- Mosselen
"Rodgerio" (800gr mosselen, 150gr varkenshaasje) met paprikamix en pimenton
: 25 euro
- Rundsbrochette
met saus van Lupulus donker, verse frietjes & salade : 25 euro
- Ardens hammetje met saus van donker bier, anijswortelen & rosti : 25 euro
- Groentebrochette
met saus van Lupulus donker, verse frietjes & salade
(veggie) : 25 euro
Nagerechten
- Kaasplankje met 4 lokale kazen : 12 euro
- Broodpudding
met speculoos & peperkoek & roomijs
: 7 euro
MENU van 15/08 tot 31/08/2022
Voorgerechten
- Carpaccio van rundsvlees met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas & vinaigrette : 12 euro
- Thais
Mosselpotje (500gr) met selder, ui & rode curry
: 14 euro
- Knolselder-appelsoep
met "Bleu de Morville" & kervel (veggie): 12 euro
Hoofdgerechten
- Mosselen "Rodgerio" (800gr mosselen, 150gr varkenshaasje) met paprikamix en pimenton : 25 euro
- Huisbereide
kippenpita met rijst & Turkse salade
: 25 euro
- Ardens hammetje met saus van donker bier, anijswortelen & rosti : 25 euro
- Met
quorngehakt gevulde aubergine, rijst & Turkse salade met feta
(veggie) : 25 euro
- Pizza
met lamsgehakt, paprika, courgette & eitjes : 20 euro
- Pizza
met quorngehakt, paprika, courgette & eitjes (veggie) : 20 euro
Nagerechten
- Kaasplankje met 4 lokale kazen : 12 euro
- Wafel
met Luikse stroop & roomijs
: 7 euro
MENU van 01/09 tot 24/09/2022
Voorgerechten
- Carpaccio
van rundsvlees met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas
& vinaigrette
: 12 euro
- Wrap
met tofu, lente-ui kaas & paprika
(veggie) : 12 euro
- Wrap
met lamsvlees, lente-ui kaas & paprika : 12 euro
- Rundstartaar
met pickles-ijs : 12 euro
- Tartaar
van gerookte zalm & avocado met tuinkers en balsamico-vinaigrette : 12 euro
- Mosselpotje
(500gr) op Ardense wijze : met room & spekblokjes : 14 euro
Hoofdgerechten
- Varkensfricandeau
in kooljasje met champignons & rosti
: 25 euro
- Linzenpuree
in kooljasje met champignons & rosti
(veggie) : 23 euro
- Trio
van hespenrolletjes (Witloof, spinazie & knolselder) met puree
: 23 euro
- Gegratineerde
ovenschotel van aardappel, knolselder, spinazie & quorn
(veggie) : 23 euro
Nagerechten
- Biscuittaart
met seizoenfruit (min 2 personen) : 7 euro
- Gestoofde
peren met chocoladesaus
: 7 euro