MENU van 02/9 tot 19/9/2021

Voorgerechten

- Carpaccio van Iers Bullet-rund met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
- Slaatje met scampi-kroketten en Thaise vinaigrette : 11 euro
- Slaatje met groenten-kroketten en Thaise vinaigrette (veggie) : 11 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
- Steak met choronsaus, verse frietjes & zomers slaatje : 23 euro
- OPGELET : vanaf 2 personen : Bonte Griek-Turkse mezze van koude & warme bereidingen (vis/vees/schaaldieren/dolmades/feta/tzatziki/aardappelsalade/tarama/tonijnmousse/gevulde paprika...) : 27 euro pp 
- OPGELET : vanaf 2 personen : Bonte Griek-Turkse mezze van koude & warme bereidingen
(linzen/dolmades/feta/tzatziki/aardappelsalade/tofumousse/gevulde paprika/gegrilde aubergine...) (veggie) : 27 euro pp  

Nagerechten

- Fruitsalade geparfumeerd met "Extrait de Spa": 6 euro
- Millefeuille van speculoos, peperkoek, Oud-Brugge kaas en coulis van bessen : 6 euro

Jaarlijks Verlof : 

van Maandag 20/09/2021 tot en met Donderdag 30/09/2021

MENU van 01/10 tot 31/10/2021

Voorgerechten

- Carpaccio van rund van de lokale slager met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
- Kramiektoast met geitenkaas en slaatje : 11 euro
- Mosselpotje met ui en en selder (500gr) : 14 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
OPGELET : vanaf 2 personen : Mosselen (1,2 kg) op Ardense wijze (ui, selder, spekblokjes, room), brood : 23 euro
OPGELET : vanaf 2 personen : Mosselen (1,2 kg) met ui, selder & tofu, brood : 23 euro
- Varkenshaasje met champignonroomsaus, broccoli en kroketten : 23 euro 
Groenteburger champignonroomsaus, broccoli en kroketten (veggie) : 23 euro 
- Met gehakt gevuld koolblad, champignonroomsaus, broccoli en kroketten : 23 euro 
- Met quorn gevuld koolblad, champignonroomsaus, broccoli en kroketten (veggie): 23 euro

Nagerechten

- Twee pannenkoeken met caramel & stracciatelli-ijs: 6 euro
- Tiramisu van peperkoek en speculaas : 6 euro

MENU van 01/11 tot 30/11/2021

Voorgerechten

- Carpaccio van rund van de lokale slager met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
- Gerookte eendenborst met sinaasappelsaus : 11 euro
- Mosselpotje met ui en en selder (500gr) : 14 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
- Everzwijnragoût met jagerssaus, kroketten en tartaarsaus : 23 euro
- Fazant met saus van veenbessen, assortiment van boontjes en kastanjepuree : 23 euro
- Linzenschotel met veenbessensaus, assortiment van boontjes en kastanjepuree (veggie) : 23 euro
OPGELET : vanaf 2 personen : Mosselen 1,2 kg van de Waalse hoofdstad (Blanche de Namur, ui, selder...), Ardens brood : 23 euro
- Chili sin carne : rode bonen, chilipeper, mais, courgette, aubergine, paprika....(veggie) : 23 euro

Nagerechten

- Warme broodpudding met vanille-ijs : 6 euro
- Winterse chocolademousse met saus van bruine rum : 6 euro

MENU van 01/12 tot 30/12/2021

Voorgerechten

- Carpaccio van rund van de lokale slager met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Osterdark-bier : 11 euro
- Groentecarpaccio met raketsla, pijnboompitten, basilicum-olie, Navarrese schapenkaas en vinaigrette van Oster dark-bier (veggie) : 11 euro
- Spaanse kippensoep met pimientos del piquillo & blokjes chorizo : 11 euro
- Spaanse kippensoep met pimientos del piquillo en groentenballetjes (veggie) : 11 euro
- 3 scampikroketten op Thaise wijze met gewokte mie & groentjes : 11 euro 
- Toast champignon met gember & courgettereepjes (veggie) : 11 euro

Hoofdgerechten

- Hammetje met saus van donker bier & honing, anijswortelen, & knolselderpuree : 23 euro
- Winterse hutsepot met 3 soorten vlees (1x wild), raapjes, pastinaak, spruitjes, wortel en aardappelen : 23 euro
- Winterse hutsepot met raapjes, pastinaak, spruitjes, wortel en aardappelen, bonen & linzen (veggie) : 23 euro
- Reebiefstukjes met oesterzwammen, wortelen, rode-portosaus en stoemp van aardappelen en savooi : 23 euro
- OPGELET : vanaf 2 personen : Nage van mosselen (1,2 kg) en St-Jacobsvruchten (met prei, selder, wortel en kokosmelk) en lookbroodjes : 25 euro
- Linzenburger met oesterzwammen, wortelen, rode-portosaus en stoemp van aardappelen en savooi (veggie) : 23 euro

Nagerechten

- Wafel met Luikse stroop en vanille-ijs : 6 euro
- Profiteroles met chocoladesaus : 6 euro

***
MENU Oudejaarsavond 31/12/2021 

85 euro per persoon
*** 

Glas Cava met Navarrese toast (Schapenkaas & chorizo)

***

Buideltje van Brabants volle grond witlof met in Ciney Donker gestoofde spekblokjes

***

Soep van Gueuze & ananas met kwartelpartjes, lookbrood & bieslooksnippers

***

Hartige boekweitpannenkoek met Noordzeegarnalen, kaas, lente-ui, met muskaatnoot gekruide spinazieblaadjes & saus op basis van bruine Lupullus 

***

Hertenbiefstuk met krans van vijf winterse groenten, wortelstoemp
& saus van St-Bernardus 12° met een vleugje chocolade

***

Warme appeltaart met ijs